• info@zimad.com.mk Пон-Пет 07:30 - 15:30
project-image

ЗИМ СКОПЈЕ АД Скопје поседува лиценца А за проектирање на градби од прва и втора категорија, издадена од страна на Министерство за Транспорт и Врски на РМ.


Стручниот тим на ЗИМ СКОПЈЕ АД има долгогодишно искуство во изготвување на проектна документација за:

  • Мостови
  • Улици и патишта
  • Водоводни мрежи
  • Објекти од високоградба