• info@zimad.com.mk Пон-Пет 07:30 - 15:30

ПОФАЛБИ И БЛАГОДАРНИЦИ

Ова е само мал дел од пофалниците и благодарницитте кои ЗИМ Скопје - АД Скопе ги има добиено во текот на својата долгогодишна историја.