• info@zimad.com.mk Пон-Пет 07:30 - 15:30

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

НАШИТЕ КАНЦЕЛАРИИ

Живко Чинго 16, Скопје 1000

НАШИОТ ЕМАИЛ

info@zimad.com.mk

НАШИОТ ТЕЛЕФОН

02/3116-610

ОФИЦЕР ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

info@zimad.com.mk

ИСПРАТЕТЕ НИ ЕМАИЛ