ПРИЈАВА ЗА ОЦЕНА И ПОТВРДА НА ПОСТОЈАНОСТА НА СВОЈСТВАТА НА ГРАДЕЖНИ ПРОИЗВОДИ

Објаснување околу пријавата

  • Пријавата се пополнува електронски, освен на места каде што се бара своерачен потпис.
  • Пријавата треба да се скенира и да се испрати на e-mail адресата: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Пријавата може да ја преземете тука

Преземи пријава