Приговори / Жалби

Објаснување околу приговорите / жалбите

  • Приговори / Жалби се пополнува електронски, освен на места каде што се бара своерачен потпис.
  • Приговори / Жалби треба да се скенира и да се испрати на следниот e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образец за приговори / жалби може да го преземете тука

Преземи образец