ПОДРУЖНИЦА ТЕТОВО

Адреса: Борис Кидрич бр.84, 1220 Тетово
Контакт лице: Драшко Ќировски
Тел: +389 77 606 364
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


ПОДРУЖНИЦА БИТОЛА

Адреса: Буковски мост бр.12Б, 7000 Битола
Контакт лице: Љубен Томски
Тел: +389 70 392 542
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


ПОДРУЖНИЦА ОХРИД

Адреса: Сатеска бр 1, 6000 Охрид
Контакт лице: Ана Мијиќ
Тел: +389 77 939 989
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


ПОДРУШНИЦА ШТИП

Адреса: Генерал Михаило Апостолски бр.32/7, 2000 Штип
Контакт лице: Сене Спасов
Тел: +389 71 396 060
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.