ИНСТИТУТ ЗА КАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ

Раководител: Висар Палоши
Телефон: + 389 2 3116 610
Моб: + 389 70 488 487
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


ИНСТИТУТ ЗА МАТЕРИЈАЛИ

Раководител: Јован Пејоски
Телефон: + 389 2 322 2308
Моб: +389 70 266 342
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


ИНСТИТУТ ЗА СЕИЗМИЧКИ ХАЗАРД

Раководител: Шпресим Ибраими
Телефон: + 389 2 3116 610
Моб: + 389 70 725 876
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


ОПШТИ И ЗАЕДНИЧИ РАБОТИ

Раководител: Огнен Гаревски
Телефон: + 389 2 3116 610
Моб: + 389 77 491 877
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


ОДДЕЛЕНИЕ КВАЛИТЕТ

Раководител: Лилјана Силјаноска
Телефон: + 389 2 3116 610
Моб: + 389 70 254 234
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.;


ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ИСПИТУВАЊЕ НА ФИЗИЧКО-МЕХАНИЧИ И ХЕМИСКИ ОСОБИНИ

Раководител: Елена Георгиева
Телефон: + 389 2 3116 610
Моб: + 389 70 722 325
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


РАКОВОДИТЕЛ НА ЛАБОРАТОРИЈА

Раководител: Магдалена Корнакова
Телефон: + 389 2 3116 610
Моб: +389 71 389 601
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.