Приговори / Жалби

Образецот за Приговори / Жалби може да го преземете тука.

Објаснување околу приговори / жалби!
Приговори / Жалби се пополнува електронски, освен на места каде што се бара своерачен потпис.
Приговори / Жалби треба да се скенира и да се испрати на следниот e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.